ΝΕΑΝΙΚΟ & ΛΑΜΠΕΡΟ ΔΕΡΜΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΞΩΚΥΤΤΑΡΙΑΣ ΜΗΤΡΑΣ

Η αναζήτηση της νεανικότητας του δέρματος ανέκαθεν ήταν από τα κύρια μελήματα των πλαστικών χειρουργών παγκοσμίως δοκιμάζοντας φόρμουλες πολλά υποσχόμενες με κυριότερα συστατικά το υαλουρονικό οξύ και βιταμίνες που με μικρονυγμούς τις διοχέτευαν κάτω από το δέρμα, διεγείροντας «μη εξειδικευμένα» γενικά τους ινοβλάστες.

Στον τομέα της αισθητικής ιατρικής στόχος πια είναι να πετύχουμε μια καλύτερη και ολιστική προσέγγιση στην αντιγήρανση, στοχεύοντας στην υγεία του δέρματος και επαναφέροντας την ομοιόστασή του. Η διαταραχή της ομοιόστασής του προκαλεί την γήρανση. Η υγεία της επιδερμίδας και του χορίου εξαρτάται λοιπόν από την εξωκυττάρια μήτρα την στερεά δομική στήριξη των κυττάρων του δέρματος που είναι υπεύθυνη για την οργάνωσή τους, την λειτουργία τους και την μεταφορά τους και η οποία δημιουργείται και αποδομείται από τα κύτταρα της επιδερμίδας.

images-2

Ιστοί του δέρματος με πλούσια εξωκυττάρια μήτρα είναι το χόριο που αποτελείται από ίνες κολλαγόνου Ι με τυχαία διεύθυνση και ελαστίνης ενώ μεταξύ τους υπάρχουν οι ινοβλάστες και η βασική μεμβράνη που αποτελείται από κολλαγόνο ΙV και βρίσκεται μεταξύ της επιδερμίδας και του χορίου.

Για να έχουμε λοιπόν καλή ομοιόσταση στην εξωκυττάριο μήτρα πρέπει να έχουμε καλή ενυδάτωση με άφθονο υαλουρονικό οξύ και συνθετικά ερεθίσματα από ειδική κατηγορία αμινοξέων στους ινοβλάστες για να παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη.

Το υαλουρονικό οξύ που διοχετεύουμε είναι η «υδάτινη λίμνη» μέσα στην οποία περιφέρονται οι ινοβλάστες οι οποίοι περιφέρονται συλλέγοντας τα ειδικά αμινοξέα που εγχύονται και τα χρησιμοποιούν ως τροφή για την παραγωγή του νέου κολλαγόνου και ελαστίνης. Εγχύοντας έτσι τα ενεργά αυτά συστατικά στο βαθύ χόριο στοχεύουμε τους νεώτερους ινοβλάστες για να έχουμε ένα γρηγορότερο και καλύτερο αποτέλεσμα.

Ποια είναι τα αμινοξέα?
Λευκίνη – απαραίτητο αμινοξύ στον ανθρώπινο οργανισμό και απαραίτητο για την πρωτεινή σύνθεση και σημαντικό για την κατασκευή και υποστήριξη του χορίου του δέρματος
Γλυκίνη, προλίνη και λυσίνη – θεμελιώδες κοκτέιλ απαραίτητο σε υψηλές ποσότητες σε συγκεκριμένες περιοχές του δέρματος προκειμένου να αυξήσει την βιωσιμότητα των ινοβλαστών και την πρόκληση νεοκολλαγογένεσης.
Αλανίνη και Βαλίνη – Αμινοξέα τα οποία ενεργοποιούν την παραγωγή ελαστίνης από τους ινοβλάστες που είναι απαραίτητη για την σφριγηλότητα του δέρματος.

Η νέα αυτή φόρμουλα που στοχεύει την εξωκυττάρια μήτρα επιταχύνει τον μεταβολισμό των κυττάρων και επιβραδύνει δραματικά την διαδικασία της γήρανσης του δέρματος προκαλώντας την αναγέννηση των ιστών. Μόλις με 4 θεραπείες επιτυγχάνεται πλήρης αναζωογόνηση και με αποτέλεσμα που διαρκεί έως και 1 χρόνο!

Το λαμπερό νεανικό δέρμα της Άννας Καρένινα δεν είναι πια απατηλό όνειρο…

Κατηγορίες: Antiaging Therapies

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s