ΤΟ ΝΕΟ FILLER ΑΠΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΥΚΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

Σε μια εποχή που κυριαρχούν πια οι eco-lovers και μέσα στην δίνη των μη ασφαλών και αξιόπιστων fillers υαλουρονικών οξέων που κυριαρχούν, έρχεται στον τομέα της αντιγήρανσης το 100% βιοδιασπώμενο φυσικό εμφύτευμα Algeness που πρόκειται για καθαρή αγέλη Αγαρόζης (πολυσακχαρίτης) που παράγεται έπειται από μια πολύ μελετημένη διαδικασία από το άγαρ που περιέχεται στα κόκκινα φύκη.

dulse1

Ως ένα άλλο δερματικό filler χρησιμοποιείται για το γέμισμα λεπτών γραμμών, ρυτίδων, χειλιών καθώς και για την προσθήκη όγκου στις παρειές και η τεχνική έγχυσής του δεν διαφέρει από την κλασσική του υαλουρονικού οξέος που γίνεται υποδορίως.

agarose-algeness-e1536508937943

Ποια τα πλεονεκτήματά του σε σχέση με το υαλουρονικό οξύ;

  • Είναι ένα 100% φυσικό υποδόριο βιοδιασπώμενο εμφύτευμα που χάρη στην μοναδική του φυσική βιοσυμβατότητα οι αλλεργικές αντιδράσεις μετά την θεραπεία είναι σπάνιες. Επιτυγχάνει την προσθήκη όγκου στο πρόσωπο χωρίς την προσθήκη χημικών ή διαλυτικών υλικών ή διασταυρούμενων παραγόντων που περιλαμβάνουν αρκετά υαλουρονικά οξέα.
  • Πρόκειται για ένα υδροκολλοειδές υλικό επιτυγχάνοντας άμεσο όγκο, επαληθεύοντας την φράση «what you see is what you get!» και εκτιμώντας το αποτέλεσμα άμεσα και όχι μετά από 2-4 εβδομαδές που χρειάζεται η υδρόφιλη αντίδραση που σχετίζεται με όλα τα υαλουρονικά οξέα.
  • Μακροπρόθεσμα αποτελέσματα που μπορούν να διαρκέσουν πάνω από 12 μήνες!
  • Εξαιρετικά μικρή μετανάστευση του υλικού από το σημείο τοποθέτησής του σε αντίθεση με τα υαλουρονικά οξέα
  • Αποφυγή δημιουργίας biofilm , μολύνσεων και αντιδράσεων ξένου σώματος με καθυστερημένη δημιουργία κοκκιωμάτων στο δέρμα.
  • Ιδανικότερη επιλογή σε άτομα με αυτοάνοσα νοσήματα λόγω της βιοσυμβατότητας του υλικού

Η διαδικασία έγχυσή του είναι σχετικά ανώδυνη παρόλο που μπορεί να υπάρξει ήπια ενόχληση κατά την διάρκεια της θεραπείας σε ευαίσθητα σημεία όπως η ρινική περιοχή ή τα χείλη. Μπορεί να υπάρξει ερυθρότητα γύρω από το σημείο της έγχυσης για 1-2 ημέρες ενώ ο χρόνος ανάρρωσης ποικίλει από λίγες ώρες έως κάποιες ημέρες ανάλογα με την περιοχή της έγχυσης.

Το Algeness θα παρουσιαστεί επίσημα στο συνέδριο αντιγήρανσης ΙΜCAS στο Παρίσι τον Φεβρουάριο του 2019.

 

 

 

 

 

Κατηγορίες: Antiaging Therapies

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s