SUNEKOS: ΤΟ ΝΕΟ ΦΥΣΙΚΟ «FILLER» ΠΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙ ΝΕΟΤΗΤΑ

Η αναζήτηση της νεανικότητας του δέρματος ανέκαθεν ήταν από τα κύρια μελήματα των αισθητικών ιατρών παγκοσμίως δοκιμάζοντας φόρμουλες, πολλά υποσχόμενες με κυριότερα συστατικά το υαλουρονικό οξύ και βιταμίνες που με μικρονυγμούς τις διοχέτευαν κάτω από το δέρμα, διεγείροντας «μη εξειδικευμένα» γενικά τους ινοβλάστες και επιτυγχάνοντας μια παροδική λάμψη με τις μεσοθεραπείες προσώπου!

images

Στον τομέα της αισθητικής ιατρικής στόχος πια είναι να πετύχουμε μια καλύτερη και ολιστική προσέγγιση στην αντιγήρανση, στοχεύοντας στην υγεία του δέρματος και επαναφέροντας την ομοιόστασή του. Η διαταραχή της ομοιόστασής του προκαλεί την γήρανση.

Η υγεία της επιδερμίδας και του χορίου εξαρτάται λοιπόν από την εξωκυττάρια μήτρα την στερεά δομική στήριξη των κυττάρων του δέρματος που αποτελείται από ίνες κολλαγόνου Ι με τυχαία διεύθυνση, ελαστίνης ενώ μεταξύ τους υπάρχουν οι ινοβλάστες και η βασική μεμβράνη που αποτελείται από κολλαγόνο ΙV και βρίσκεται μεταξύ της επιδερμίδας και του χορίου.Για να έχουμε λοιπόν καλή ομοιόσταση στην εξωκυττάριο μήτρα πρέπει να έχουμε καλή ενυδάτωση με άφθονο υαλουρονικό οξύ και συνθετικά ερεθίσματα από ειδική κατηγορία αμινοξέων στους ινοβλάστες για να παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη.

Εκεί έρχεται στον τομέα της αντιγήρανσης η πρώτη παγκοσμίως ιατρική φόρμουλα αντιγήρανσης με την ονομασία Sunekos (με καταγωγή από την Ιταλία) με την οποία εγχύουμε με ειδική τεχνική υαλουρονικό Unknownοξύ στο βαθύτερο χόριο που περιφέρονται οι ινοβλάστες και ενεργά συστατικά – ειδικά αμινοξέα που χρησιμοποιούνται από τους ίδιους ως τροφή για την παραγωγή του νέου κολλαγόνου και ελαστίνης!

Τα αμινοξέα που χρησιμοποιούνται (λευκίνη, γλυκίνη, προλίνη, λυσίνη, αλανίνη και βαλίνη) είναι απαραίτητα συστατικά για την πρωτεινοσύνθεση του δέρματος μας και τοποθετώντας τα σε συγκεκριμένο συνδυασμό και υψηλές συγκεντρώσεις στο βαθύτερο χόριο προκαλούν την νεοκολλαγογένεση που είναι απαραίτητη για την σφριγηλότητα του δέρματός μας!

Η θεραπεία είναι σχεδόν ανώδυνη με την χρήση κάνουλας, δεν προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις ή ερεθισμούς ενώ ήδη από την πρώτη κιόλας θεραπεία ο ενδιαφερόμενος βλέπει μεγάλη αλλαγή στο δέρμα του δίνοντας μια φωτεινή όψη και πιο νεανική. Συνδυάζεται απίστευτα με την χρήση του PRP αυξάνοντας περισσότερο το έναυσμα για ακόμη μεγαλύτερο μεταβολισμό των ινοβλαστών του δέρματός μας και με μόλις 4 θεραπείες (με επανάληψη ανά 20 ημέρες) επιτυγχάνεται πλήρης αναζωογόνηση με αποτέλεσμα που διαρκεί μετά 8-10 μήνες…

Εφαρμόζεται στην περιοχή των ματιών για ως «filler» στο χάσμα κάτω από τα μάτια διορθώνοντας ταυτόχρονα και την ύπαρξη μαύρων κύκλων, για όγκο στα ζυγωματικά και στην απάλυνση των ρινοπαρειακών αυλάκων (ρυτίδες γύρω από το στόμα). Μπορεί επίσης να προσφέρει ενυδάτωση στα χείλη ενώ μπορεί να συνδυαστεί για τις ρυτίδες του μετώπου μαζί με το ΒΟΤΟΧ.

Η μεγάλη του επιτυχία είναι το φυσικό και φρέσκο αποτέλεσμα που φαίνεται από την πρώτη κιόλας συνεδρία , δίχως οιδήματα και εκχυμώσεις (μελανιές) και ξεκινώντας μια διαδικασία «φυσικού γεμίσματος» του προσώπου και ανόρθωσης των ιστών χωρίς την παρουσία ξένων υλικών στο πρόσωπό που συνήθως ευθύνονται για τις παραμορφώσεις που συχνά μας τρομάζουν και μας αποτρέπεουν από την ανανέωση που επιζητούμε για την εικόνα μας.

Στα slides που ακολουθούν: ΤΟ ΠΡΙΝ – ΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ – 20 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

 

 

Κατηγορίες: Antiaging Therapies

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s